T M S   B e l a n g e n g r o e p    
dot
dot dot
dot
dot  

Vereniging
Leden
Bijeenkomsten
Werkgroepen
Agenda
downloads WGB
Wie zijn wij?
Links    
 

Werkgroepen

Het bestuur heeft in overleg met haar leden het principe van werkgroepen in het leven geroepen. Het is de bedoeling dat vanuit gezamenlijk belang en interesse in deze werkgroepen gewerkt wordt aan gezamenlijke oplossingen of resultaten. Elke werkgroep heeft een eigen werkgroepco÷rdinator die verantwoordelijk is voor het reilen en zeilen van de werkgroep en in samenspraak werkgroepbijeenkomsten organiseert. Schroomt u niet om eventueel vanuit eigen behoefte of belangstelling eventueel een eigen werkgroep op te richten!

Om aan een bepaalde werkgroep deel te nemen kunt u zich hieronder aanmelden voor de mailinglist van de momenteel actieve werkgroepen. U krijgt dan uitnodigingen, verslagen van de werkgroep Bruiklenen, Rapporten en Termgebruik etc. automatisch toegestuurd.

Mailserver

Aanmelden op de algemene Mailserver en eventuele werkgroepen via onderstaande aanmeldingsformulier:

Meld u aan op de TMS Mailing List Email:  

U ontvangt vervolgens een aanmeld link per email, waarmee u zich kunt aanmelden en eventuele werkgroepen kunt aanvinken.

LET OP: De mailserver gebruikt default HTML-weergave bij mails. Vanwege emailfilteropties van uw emailserver kan het zijn, dat de automatisch door de TMS mailserver gegenereerde mailtjes u niet bereiken. Ontvangt u niet binnen ÚÚn dag een reactie van de mailserver (dat gebeurt anders nagenoeg direct) neemt u dan contact op met Ben Hilgers

TBG Kort! 

Mogelijk laatste Algemene Ledenvergadering in mei 2018 Het bestuur is van voornemens bij de mogelijk laatste ALV af te treden en de TMS Belangengroep Vereniging te ontbinden.

TMS conservation gelanceerd Gallery Systems heeft een nieuwe webbased tool gelanceerd speciaal voor restauratoren voor het beheersen en registreren voor restauratie en conserveringswerkzaamheden aan de collectie.

Cit, leverancier van TMS, verlaat vertrouwd Den Haag en verhuisd naar studentenstad Leiden.

 

  dot
dot
dot TMS Belangengroep