T M S   B e l a n g e n g r o e p    
dot
dot dot
dot
dot  

Vereniging
Leden
Bijeenkomsten
Werkgroepen
Agenda
downloads WGB
Wie zijn wij?
Links    
Downloads

Als eerste gezamenlijk project is het maken van een gemeenschappelijk TMS bruikleenrapport (uitgaand bruikleen) gerealiseerd, waarvoor de volgende downloads beschikbaar zijn.

LET OP: De zip-files zijn encrypted. Dit is om te zorgen dat de bruikleencontracten in principe alleen beschikbaar zijn voor leden van de TMS-Belangengroep. Om het ZIP-bestand uit te pakken is een wachtwoord nodig, welke aan alle leden wordt gemaild die zich hebben aangemeld bij de algemene mailinglist. Aan deze manier van beveiliging kleeft echter een nadeel. Veel firewalls and virusscanners accepteren geen encrypted zip-bestanden. Mocht dit het geval zijn mail dan naar onderstaand emailadres dan stuur ik het rapport ongezipt retour.

Mochten er wijzigingen in het rapport nodig zijn dan is op deze pagina steeds de nieuwste versie downloadable. Mocht er om welke reden dan ook behoefte zijn aan een oudere versie dan kan dat worden aangevraagd bij B.J. Hilgers.

updates

  • 30 juni 2005: Bruikleencontract TMSBG v29a (TMS v915) In tentoonstellingsdata ontbrak 29 (29 jan, 29 feb. enz.) waardoor getalaanduiding leeg bleef. Hersteld.

 

 

TBG Kort! 

Mogelijk laatste Algemene Ledenvergadering in mei 2018 Het bestuur is van voornemens bij de mogelijk laatste ALV af te treden en de TMS Belangengroep Vereniging te ontbinden.

TMS conservation gelanceerd Gallery Systems heeft een nieuwe webbased tool gelanceerd speciaal voor restauratoren voor het beheersen en registreren voor restauratie en conserveringswerkzaamheden aan de collectie.

Cit, leverancier van TMS, verlaat vertrouwd Den Haag en verhuisd naar studentenstad Leiden.

  dot
dot
dot TMS Belangengroep